Handbol

El Fraikin Granollers continua imparable en la Lliga europea (38-28)

Suma la tercera victòria en tres jornades en un partit contra l’Alpla Hard que ha dominat de principi a fi

El Fraikin BM Granollers continua imparable en la Lliga europea i contra l’Alpla Hard (38-28) ha enllaçat la tercera victòria en tres partits que el mantenen al capdavant del grup. Amb una defensa molt activa i transicions de vertigen, l’equip vallesà ha marcat el ritme de joc de principi a fi i no ha donat cap possibilitat de resposta al seu rival, que s’enfonsa una mica més en la classificació. Ha estat un triomf coral, tot i que en l’aspecte golejador han destacat les 6 dianes de Franco, i les 5 de Valera i Torriani.

El conjunt vallesà ha arrencat a tota velocitat. Recuperant pilotes i amb sortides al contraatac, ha començat amb un parcial de 3-0. El resultat podria haver estat molt més contundent si no hagués estat per les aturades de Golub Doknic. El veterà porter d’origen montenegrí ha aturat quatre llançaments molt clars des dels 6 metres i ha impulsat la reacció austríaca. L’Alpha Hard ha aprofitat dues exclusions gairebé consecutives dels locals per equilibrar el partit (4-4). Amb igualtat numèrica, el Granollers ha tornat al pla de joc inicial per desarmar el seu rival a còpia de contraatacs. La connexió Valera-Salinas també funcionava de meravella i els d’Antonio Rama tornaven a obrir forat (12-8). El tècnic Hannes Jonsson ha demanat temps mort i l’esbroncada ha estat de consideració. D’entrada, les consignes han donat resultat. El conjunt austríac ha intensificat la defensa i ha pogut retallar diferències (12-10). Tanmateix, Jan Gurri veia porteria amb claredat i l’Alpla Hard ha acabat pagant la seva duresa defensiva amb tres exclusions en els últims 6 minuts de joc. Especialment greu ha estat la segona d’Ivan Horvat (24’), el principal referent de l’equip. L’última embranzida local ha deixat el parcial del primer temps en 18-14.

Després del descans, el Granollers ha repetit el guió de l’inici de partit. La defensa d’anticipació ha fet estralls en l’atac de l’Alpla Hard i en les transicions tornava a castigar el rival (24-18). L’entrenador del conjunt austríac ha demanat temps mort altre cop, però l’equip vallesà ja anava amb velocitat de creuer. Marc Guàrdia també feia aturades de mèrit i amb intervenció de tots els jugadors del planter els granollerins aconseguien una màxima renda de 12 gols (35-23). En l’intercanvi de gols final el resultat acabava amb 38-28 i els jugadors del Granollers dedicant un nou triomf amb l’afició, una celebració que ja s’està convertint en tradició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)