Tennis

Espanya perd en els quarts contra Croàcia i queda eliminada de la copa Davis

Bautista perd en dos sets i Carreño en tres en els dos individuals

Espanya ha perdut en els quarts de final contra Croàcia per 0-2 i ha quedat eliminada de la fase final de la copa Davis que s’està disputant a Màlaga. L’equip estatal ha perdut els dos individuals contra la subcampiona de la darrera edició i no s’ha hagut de disputar el partit de dobles. Croàcia jugarà la semifinal contra Austràlia.

Roberto Bautista ha perdut el primer individual contra Borna Coric per 4-6 i 6-7 (4) en 1h56. El partit s’ha aturat uns minuts en el segon set amb 4-3 en el marcador pel castellonenc perquè un home i una dona han saltat a la pista i s’han intentat lligar a la xarxa per fer una protesta. Els responsables de seguretat ho han impedit i s’els han emportat de la pista.

En el segon individual Pablo Carreño havia de guanyar o Espanya quedava eliminada, ha lluitat fins al final i ha estat a dos punts del triomf. Ha perdut en tres sets contra Marin Cilic per 7-5, 3-6 i 6-7 (5) en 3h13. L’asturià s’ha imposat en el primer set, però després el croat ha remuntat. En el tie-breck del tercer set Pablo Carreño s’ha situat amb un 5-4, a dos punts de la victòria, però ha perdut els tres darrers punts i el partit.

Amb l’eliminació consumada el partit de dobles que havia de disputar el barceloní Marcel Granollers, ja no s’ha jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)