Futbol sala

Fora de la final a quatre

Futbol sala. Fase elit de la lliga de campions. El Barça, el campió, havia de guanyar de sis gols per superar l’Anderlecht en la diferència de gols i es queda a només un de fer-ho

Barça 7 Pula 2

BARÇA:Dídac, Matheus, Adolfo, Pito i Ortiz –cinc inicial–; Coelho, Antonio, Dyego, Lozano, Ferrão, Catela, Sergio González, Marcenio i Feixas.PULA:Milanovic, Osredkar, Mataja, Difonzo i Vukmir –cinc inicial–; Daniel Moravac, Dean Moravac, Grbic, Baisel, Lolic, Bilic, Sulentic, Prelcec i Lorber.GOLS:0-1 (8’) Milanovic, 1-1 (10’) Adolfo. 2-1 (10’) Adolfo. 3-1 (24’) Matheus. 3-2 (29’) Osredka. 4-2 (31’) Pito. 5-2 (37’) Catela. 6-2 (37’) Dyego. 7-2 (40’) Matheus.ÀRBITRES:M. Birkett (Anglaterra) i K. Çetin (Turquia). Van mostrar targeta groga a Pito, del Barça, i a Daniel Moravac, Mataja i Osredkar, del Pula.

El Barça no podrà defensar el títol de la lliga de campions. Els blaugrana han quedat fora de la final a quatre després de finalitzar segon en el grup D de la fase elit que ha disputat a Pula, Croàcia. Els homes de Jesús Velasco han quedat fora de les semifinals per només un gol. La victòria en la darrera jornada contra el Pula, l’amfitrió i que no s’hi jugava res, per 7-2 va ser insuficient. El Barça ha finalitzat empatat a punts amb l’Anderlecht, però el conjunt belga l’ha superat per la diferència de gols, +10 dels belgues i +9 dels blaugrana.

En aquesta darrera jornada l’Anderlecht, que va jugar el seu partit abans, va guanyar per 0-9 l’United Galati romanès. Amb aquest resultat el conjunt belga havia recuperat la diferència de tres gols a favor que tenia el Barça, i va obligar els blaugrana a guanyar el Pula per sis gols de marge si volia ocupar la primera i única posició del grup que classificava per a la final a quatre. El Barça es va quedar a només un gol, ja que va guanyar per cinc gols de diferència, 7-2. Aquesta és la primera vegada en les deu Champions que ha disputat el Barça, que no s’ha classificat per a la final four.

Els blaugrana van sortir a buscar la porteria contrària amb moltes ganes, però el porter del Pula va fer bones aturades i va marcar el primer gol (0-1) a porteria buida en una errada del Barça. Dos gols d’Adolfo en menys d’un minut van situar el 2-1 al descans. En la segona meitat el Barça va atacar de cinc i sense porter, i Matheus va fer el 3-1, però una nova errada va permetre als croats tornar a marcar. L’objectiu dels sis gols de marge cada vegada era més complicat. Pito va fer el 4-2 a nou minuts del final, i el Barça va continuar lluitant, atacant, tenint ocasions i va enviar cinc pilotes al pal. A tres minuts del final va semblar que podia arribar la remuntada amb gols de Catela i Dyego, i quan faltaven nou segons per acabar Matheus va aconseguir el 7-2. El Barça va tornar a atacar, però el gol no va arribar.

GOLEJADA

L’Anderlecht, que havia jugat abans, va golejar 0-9 i ho va posar molt complicat