Futbol sala

Velasco: “La final a quatre se’ns va escapar en els cinc minuts últims contra l’Anderlecht”

Jesús Velasco, el tècnic del Barça de futbol sala, es va mostrat decebut per la patacada europea. Malgrat derrotar per 7-2 el Pula, l’equip blaugrana, el vigent campió, es va quedar fora de la final a quatre de la Champions per un gol, ja que l’Anderlecht, en el partit previ, havia golejat el Galati per 0-9. Tot plegat, va venir provocat perquè el Barça, davant dels belgues, dominava per 2-5 i es va deixar empatar en els últims sis minuts (5-5). “El problema no ha estat el partit contra el Pula. La final a quatre se’ns ha escapat pels cinc minuts últims contra l’Anderlecht. En el darrer partit hem anat molt forçats i molt pressionats per la necessitat de marcar gols. La temporada passada vam disfrutar de tot el que és bo i aquesta ha tocat creu. Cal fer una lectura de tot això. Hem fet sis pals i ens ha faltat una miqueta més, potser amb mig minut més ho hauríem aconseguit. Hem estat molt a prop i ho hem intentat per tots els mitjans. Dono l’enhorabona a l’Anderlecht. Avui l’equip de casa ha honrat el futbol sala. Ha jugat a competir i per l’honor. Aquí ningú regala res. Ara hem de mirar cap a altres objectius”, va remarcar Velasco. “

El capità Sergio Lozano, per la seva banda, va admetre que el cop havia estat dur: “Si faig balanç del partit contra el Pula, em trec el barret davant l’equip. Avui ens emportem un cop dur, però em quedo amb l’actitud i el compromís. Entre les que ha parat el porter, les que hem enviat al pal i les que hem tingut avui podria haver estat un 13-2.”

Això si, es va mostar crític perquè no li va agradar que el Pula celebrés una derrota per 7-2: “Me’n vaig una mica decebut amb el futbol sala. Han passat coses estranyes avui. Un equip que celebra com si guanyés la Champions un 7-2 quan queda eliminat, no jugant-te res, això fa mal”. Malgrat tot, va assumir l’autocrítica: “El dia de Galati havíem de ser més efectius, vam fallar molt, i el dia de l’Anderlecht no se’ns podia escapar”.

Acompanyaran a l’Anderlecht en la final a quatre el Palma, l’Sporting i el Benfica