Handbol

Ortega afirma que un triomf contra el Kiel ja el descartaria pels dos primers llocs de grup

El clàssic de l’handbol europeu (20:45 h, Esport 3) estarà marcat per l’homenatge i la retirada de la samarreta amb el número 8 de Víctor Tomàs

L’entrenador del Barça Carlos Ortega ha assegurat que el seu equip es juga “molt” demà contra el Kiel alemany (20:45, Esport 3), no tan sol per la importància dels punts, sinó “per seguir estant a dalt i sense perdre”. En el cas de victòria dels catalans, el Kiel quedaria pràcticament descartat per les dues primeres places del grup que donen accés als quarts de final. “A nivell classificatori, el partit és molt important, i si som capaços de treure’l endavant, les dues places del grup estarien entre nosaltres, Kielce i Nantes”, ha sentenciat. Si el Barça guanya, s’allunyaria fins a 9 punts del Kiel (15 a 6), tot i que encara restarien sis jornades en joc.

Malgrat l’empat de la setmana passada al Wunderino Arena de Kiel (30-30), Ortega considera que el seu equip va fer “un gran partit” durant 50 minuts, però tot es va complicar amb el desencert en llançaments clars. “Va semblar que el perdríem i, al final, vam treure un punt. Demà volem esmenar aquests errors de final de temps i intentar arribar, mentre sigui possible, més frescos i treure aquests dos punts vitals”, remarca.

Homenatge a Víctor Tomàs

El clàssic de l’handbol europeu estarà marcat per l’homenatge al que va ser capità del Barça, Víctor Tomás i la retirada del dorsal 8 que ell va lluir durant gairebé dues dècades. En aquest sentit, el tècnic assegura que Tomás ha estat “un jugador referent en la secció, que ho ha donat tot, que transmetia els sentiments del Barça i que va ser un gran capità”. “És un dia especial per a la secció, per a ell i s’ha buscat un partit en concordança a les circumstàncies per retirar la seva samarreta. Espero que siguem capaços de guanyar el partit perquè, en cas contrari, tot quedaria deslluït”, afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)