Primera ensopegada europea

Lliga europea. El Fraikin BM Granollers marca el ritme en la primera part (15-16), però s’ennuega amb els atacs amb set jugadors de l’Skjern danès i cedeix la primera derrota i el lideratge de grup

Skjern 32 Granollers 29

SKJERN:Paulsen; Buric (6), Pettersen (4), Bergholt (4), M. Rasmussen (3), J. Rasmussen (1), Tangen (2) –set inicial–; Bonde (p.), Norlyk (3), Johansson, Jönsson (7), Uth (1) i Bjergfelt.FRAIKIN BM GRANOLLERS:Rangel (3); Yusuf (8), Valera (5, 3 p.), Rey, Martínez (4), Franco (3), García (3) –set inicial–; Guàrdia (p.), Gurri (2), Salinas (2), Amigó i Roca.PARCIALS:3-3, 5-8, 9-9, 10-12, 12-13, 15-16; 16-18, 18-20, 22-21, 26-22, 31-26 i 32-29.ÀRBITRES:Baumgart i Wild. Vermella: Uth, per tres exclusions (26’, 43’ i 51’). Exclusions: Bergholt (17’) i Pettersen (34’), per part de l’Skjern; i Rey (13’ i 29’) i Salinas (31’), per part del Granollers.

El Fraikin BM Granollers va veure estroncada una ratxa de deu victòries consecutives –sis en l’Asobal, tres en la lliga europea i una en la copa– a la pista de l’Skjern danès. L’atac amb set jugadors que va posar en pràctica Henrik Kronborg 9 minuts després de la represa se li va ennuegar, al conjunt d’Antonio Rama, que ja no va trobar la fórmula per redreçar el rumb. L’equip vallesà perd el lideratge de grup, i dimarts vinent visitarà la pista del Nexe croat, l’únic equip de grup que encara es manté invicte després de quatre jornades.

La primera part va tenir diverses alternatives. El conjunt vallesà va colpejar primer. Les primeres aturades de Rangel, la clarividència de Valera i les ràpides transicions van obrir la primera escletxa (5-8). El tècnic visitant va demanar temps mort. L’entrada en pista de Bonde a la porteria local i la primera exclusió de Rey (13’) van facilitar la rèplica local (10-9). Amb igualtat numèrica, el Granollers va tornar a marcar el ritme, tot i que es va arribar al descans amb un ajustat 15-16. Després de la represa, les canonades de Yusuf tornaven a obrir forat (17-20) fins que els atacs amb set jugadors, i dos pivots, van desarmar el pla de partit vallesà. L’Skjern veia porteria amb facilitat i el Granollers va caure en la precipitació i ja no va trobar el camí.