Vela

Decidida l’àrea de regates i confirmades les dates de la final

Vela. 37a copa d’Amèrica. Les tretze curses previstes es disputaran del 12 al 20 d’octubre del 2024. Es faran prop de la costa i es podran veure des del Port Olímpic fins a l’hotel Vela

Els organitzadors de la 37a edició de la copa d’Amèrica van confirmar les dates de la final, que tindrà lloc del 12 al 20 d’octubre del 2024 a Barcelona, i van fer pública l’àrea de regates on es disputarà i des d’on es podran veure. La zona de competició, tant per al torneig de desafiadors, del qual sortirà l’equip desafiador del defensor del títol, com per a la final de la copa d’Amèrica, es van acordar amb la Capitania Marítima de Barcelona i està situada al sud de la ciutat al llarg de la platja de Barcelona, des del Port Olímpic fins a l’hotel Vela. Això ofereix una zona d’observació natural perfecta al llarg de la costa per als espectadors.

També es va acordar una zona d’exclusió permanent durant la regata per garantir la seguretat tant dels competidors com de la flota de vaixells espectadors. La data de la final de copa d’Amèrica femenina es disputarà després de la cinquena cursa de la final, el 16 d’octubre del 2024.

La final de la 37 copa d’Amèrica es decidirà al millor de 13 regates i guanyarà el primer equip que arribi a set victòries. Començarà el dissabte 12 d’octubre del 2024 amb dues curses, seguides de dues curses més el diumenge 13 d’octubre. Després, les curses s’aturaran durant dos dies, però, a discreció del director de regata i després de consultar amb el defensor i el desafiant, i depenent de les condicions, tots dos dies es podrien fer servir per completar dues carreres més per dia. El dimecres 16 d’octubre del 2024 es faria la cinquena cursa, seguida de la final de la copa d’Amèrica femenina. El dijous 17 d’octubre no està oficialment programat per a regates, però se’n podrien fer, mentre que el divendres 18 d’octubre està oficialment marcat com un dia de reserva. També estan programades dues curses per dia el dissabte 19 d’octubre i el diumenge 20. El calendari permet que les curses continuïn durant la setmana següent des del 21 d’octubre fins al 27 d’octubre, en dies de reserva, sempre que fos necessari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)