Handbol

Víctor Tomàs ja és etern

La samarreta amb el número 8 de l’excapità ja llueix al Palau Blaugrana

Víctor Tomàs ja és etern. La samarreta amb el número 8 de l’excapità ja llueix als altars del Palau Blaugrana, al costat de sis altres jugadors d’handbol llegendaris, el 2 d’Òscar Grau, el 4 de Xavier O’Callaghan, el 5 d’Enric Masip, el 7 d’Iñaki Urdangarin, el 14 de Joan Sagalés i el 16 de David Barrufet. Acompanyat de la seva dona, Hege Bolstad, els seus fills Luka i Mia, i els seus pares, Carles Tomàs i Montse González, han pres el botó des del mig de la pista i la samarreta de Tomàs ha aparegut il·luminada i emmarcada en el sostre del santuari culer. Ha estat el moment culminat de l’homenatge.

Tal com havia demanat, Tomàs ha aparegut vestit de curt i ha desfilat pel mig d’un passadís format pels actuals jugadors del Barça. Els seus excompanys Jesper Noddesbo, Daniel Saric, Salva Puig, Juanín García i Laszlo Nagy li han regalat una fotografia amb els 69 títols assolits amb la samarreta blaugrana. També ha rebut obsequis dels actuals components de la plantilla, representats per Gonzalo Pérez de Vargas, Dika Mem i Aitor Ariño. Abans de la seva aparició, s’havien vist projectades sobre la pista del Palau imatges de la seva etapa gloriosa com a jugador i s’han emès vídeos en què familiars, excompanys i components de la família blaugrana li han dedicat algunes paraules.

“El Palau sempre respon quan se’l necessita. Em volia retirar amb la samarreta posada. Sempre ho he donat tot per aquests colors i he intentar ser un exemple, lluir l’escut fins i tot quan no el portava posat”, ha dit el l’homenatjat, que ha acabat agraïnt al president Joan Laporta i als responsables del club l’organització de l’acte, i a la seva família el suport que sempre ha tingut, tant en els bons com els mals moments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)