Handbol

Aitor Ariño haurà de passar pel quiròfan i s’estarà uns sis mesos de baixa

L’extrem del Barça es va lesionar el genoll esquerre després d’un llançament en el partit contra el Kiel

Aitor Ariño, que es va lesionar després d’un llançament en el partit contra el Kiel, haurà de passar pel quiròfan en els pròxims dies per resoldre la inestabilitat del genoll i esquerre i s’estarà uns sis mesos de baixa.

L’extrem català ja va tenir una lesió greu de genoll al mes de març del 2021 que li va impedir participar en la consecució de la Champions i els Jocs Olímpics de Tòquio. Ariño va seguir el seu procés de recuperació i al mes d’octubre de la temporada passada va tornar a jugar i va ser clau en els èxits de l’equip de Carlos Ortega del curs 2021-22.

L’extrem català comparteix posició amb el suec Hampus Wanne i habitualment Carlos Ortega els fa jugar un a cada part. En el que portem de temporada, Ariño ha marcat 14 gols en els 8 partits que ha jugat a la Champions, i a la lliga Asobal n’ha anotat 29, i només s’havia perdut una de les tretze jornades en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)