El Fraikin Granollers segella un triomf agònic a Torrelavega (29-30)

Una aturada de Rangel Luan a l’últim instant frustra la remuntada de l’equip cantàbric i evita l’empat. L’equip vallesà certifica el segon lloc en la primera volta de la lliga

El Fraikin BM Granollers s’ha refet de l’ensopegada europea i ha vençut de forma agònica el Torrelavega (29-30) per assegurar-se el segon lloc a final de la primera volta i trencar la dinàmica positiva del conjunt cantàbric. Un gol de Jan Gurri i una aturada de Rangel Luan a l’últim instant ha certificat el triomf de l’equip vallesà, que havia arribat a manar per sis gols (14-20), però ha vist com el Torrelavega, liderat per Isidoro Martínez (13 gols), retallava les diferències a la mínima expressió. Els màxims anotadors del Granollers han estat Esteban Salinas i Faruk Yusuf, tots dos amb 7 gols.

La primera meitat ha estat molt anivellada. Amb molta intensitat, el primer tram ha estat marcat per les imprecisions, per les anades i vingudes dels dos equips, amb més encert per part de les defenses que els atacs. Amb el pas dels minuts, els dos conjunts han anat millorant els seus registres, però la igualtat s’ha mantingut fins al descans (11-12). L’equilibri també s’ha mantingut a les porteries, amb números similars, tant per part de Mile Mijuskovic com de Rangel Luan.

La posada en escena de la segona meitat ha estat clarament favorable al Granollers. En només 3 minuts, el conjunt vallesà ha aconseguit un parcial de 0-3, amb dos gols d’Antonio García i un d’Adrià Martínez en contraatac, que obrien la primera escletxa en el resultat (11-15). El temps mort d’Alejandro Mozas i les aturades de Mijuskovic han frenat l’embranzida vallesana (14-15). Amb tot, el ritme de joc era pel conjunt d’Antonio Rama, que tornava a prémer l’accelerador i s’escapava novament amb un parcial de 0-5 (14-20). El Torrelavega, que acumulava set victòries consecutives a la lliga, no s’ha donat per vençut i liderat per Isidoro Martínez ha tornat a emprendre el camí de la remuntada, però s’hi ha quedat a les portes.