Futbol sala

L’Industrias torna a guanyar i s’imposa a la pista del Llevant (2-3)

Els colomencs portaven cinc partits sense conèixer la victòria

L’Industrias Santa Coloma ha aconseguit la victòria a la pista del Llevant per un mínim 2-3 i ha trencat una mala ratxa de cinc partits sense guanyar, en els que ha sumat tres empats, els dos darrers consecutius. Els colomencs han fet un bon partit, han aprofitat les ocasions i han sumat la quarta victòria.

L’Industrias s’ha avançat força aviat en el marcador amb un gol d’Uri Satos en el minut 9, i ha disposat de bones ocasions al llarg de la primera meitat. En aquests primers vint minuts ha reaparegut el capità David Álvarez després de superar la seva lesió. Amb el mínim 0-1 s’ha arribat al descans. En els primers minuts de la segona meitat Cardona ha enviat una pilota al pal i poc després el Llevant ha empatat. Ha estat el mateix Cardona el que ha anotat l’1-2 a vuit minuts del final. Els locals han atacat de cinc sense porter per buscar l’empat, però han estat els colomencs els que han tingut ocasions i Corso ha fet l’1-3 a dos minuts del final des del seu camp i a porteria buida. El Llevant ha reduït la diferència tot seguit, però els tres importants punts han sigut pels colomencs.