Handbol

El Barça supera el tràmit contra el Sinfín per un escandalós 43-19

El jove del filial Martí Soler ha anotat els 4 primers gols de la temporada amb el primer equip i Pablo Urdangarín s’ha lesionat el turmell dret

El Barça ha superat el tràmit contra el Blendio Sinfín per un escandalós 43-19, en un partit que ja ha quedat resolt en la primera meitat (22-7). L’equip blaugrana, que ha sumat la catorzena victòria en catorze jornades de la lliga, ha convertit el partit en un atac i gol contra un rival, que més enllà de ser el penúltim classificat arribava al Palau amb moltes baixes. La contundència del resultat ha permès que en la segona meitat disposessin de molts minuts de joc els joves del filial Pablo Urdangarín i Martí Soler, que han tingut sort diversa. Urdangarin, que acreditat una discreta sèrie de 3 de 7 llançaments (el porter Mohamed Aly ha estat un malson), s’ha lesionat el turmell dret en trepitjar el peu d’un rival en un llançament. Al seu torn, Soler, en l’extrem esquerre, ha anotat els quatre primers gols de la temporada en el primer equip. El màxim anotador del partit ha estat Melvyn Richardson, amb 8 gols de 8 intents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)