Handbol

Ortega aposta per Martí Soler

Handbol. El tècnic del Barça confirma que no tenen la intenció de fitxar i que confien en l’extrem del filial per cobrir la baixa de llarga durada d’Ariño. “A l’inici del curs passat ja va estar en dinàmica del primer equip i ha crescut molt”, afirma

El tècnic del Barça Carlos Ortega va confirmar que d’entrada no tenen intenció de fitxar ningú per cobrir la baixa de llarga durada d’Aitor Ariño i apostaran per l’extrem esquerre del filial Martí Soler (Barcelona, 2003). “En Martí ja va estar en dinàmica del primer equip a principi de la temporada passada, quan l’Aitor encara no s’havia recuperat de l’anterior operació de lligaments encreuats. Ha crescut molt com a jugador, sobretot físicament perquè s’ha posat molt més fort. Ens pot defensar en avançat i també a un segon perquè fins i tot és més corpulent que l’Aitor [1,95 m i 89 kg, segons EHF]”, remarca Ortega. En tot cas, el tècnic andalus lamenta la baixa d’Ariño: “És la cara amarga de l’esport. El trobarem molt a faltar i només puc desitjar-li la millor de les recuperacions.”

L’escollit

Soler, que ja va ser l’escollit en el partit de divendres contra el Sinfín, va jugar tota la segona part. Va complir en defensa i va contribuir a la golejada (43-19) amb quatre dianes. De fet, l’extrem del filial va tenir protagonisme a l’inici del curs passat, en què fins i tot va anar convocat en els tres primers partits de la Champions i va anotar dos gols. A la lliga Asobal va jugar 8 partits i va marcar 11 gols. “Jugo al Barça Atlètic, però sempre estic disponible pel que pugui passar al primer equip. Estic molt agraït de l’oportunitat que m’ha donat en Carlos. És qüestió d’aprofitar-la i desitjar a l’Aitor que es recuperi aviat i molt bé”, va comentar el jugador després del partit contra el Sinfín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)