Atletisme

Marta Galimany bat el rècord d’Espanya en la marató de València amb 2h26:14

Kelvin Kiptum i Amane Beriso Shankule guanyen en categoria masculina i femenina amb les terceres marques mundials de sempre

Marta Galimany ha superat el rècord d’Espanya de marató al finalitzar en la 19a posició de la marató de València amb una gran marca de 2h26.14. La vallenca ha batut la millor marca estatal que estava en 2h26.51 des de l’any 1995, fa 27 anys, d’Ana Isabel Alonso. Marta Galimany ha superat clarament el seu millor registre de 2h27.08. Al final de la cursa la catalana ha manifestat: “He somiat molt amb ell i ho he provat molts cops. És especial haver-ho fet a València, estic supercontenta.” En la categoria masculina el lleidatà Ayad Lamdassem també aspirava a batre el seu pròpi rècord estatal (2h06:25), però no ho ha pogut fer i ha acabat 17è amb 2h07.39. Tots dos han aconseguit la mínima pel mundial de Budapest.

El kenyà Kelvin Kiptum i la etíop Amane Beriso Shankule han guanyat la marató de València i han fet les terceres marques mundials de tots els temps En la categoria masculina Kiptum s’ha imposat amb 2h01.53 i en la femenina Shankule ha guanyat amb 2h14.58.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)