Atletisme

El gironí Santi Catrofe revalida la victòria en el cros Internacional de Granollers

Cavaline Nahimana, de Burundi, guanya la prova femenina

El gironí Santi Catrofe (Playas Castelló) i la fondista de Burundi Cavaline Nahimana han guanyat la cursa masculina i la femenina de la 56a edició del Cros Internacional de Granollers. Santi Catrofe ha revalidat la victòria que va aconseguir l’any passat amb un temps de 29:49 al superar Ilias Fifa (AA Catalunya) que ha estat segon a quinze segons. La tercera plaça del podi l’ha ocupat el corredor de Burundi Celestin Ndikuma. La quarta plaça ha sigut per Mohamed El Ghazouany i la cinquena per Abderrahim Ougra (GEiEG).

Cavaline Nahimana ha dominat la cursa femenina i ha aconseguit la victòria amb 28:09, superant per gairebé mig minut a la segona classificada, la kenyana Nancy Kerubo. La tercera plaça del podi ha estat per la valenciana Maria Ureña (Carnicas Serrano), mentre que la primera catalana ha estat Blanca Batlle (AA Palamós) en la quarta posició. La barcelonina Cristina Silva (IroWill Solideo) ha acabat cinquena i la banyolina Esther Guerrero (New Balance) ha estat sisena per davant de la seva germana Marina Guerrero (Avinent Manresa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)