Atletisme

El gironí Santi Catrofe revalida el triomf en el cros de Granollers

Atletisme. Cavaline Nahimana, de Burundi, guanya la prova femenina

El gironí Santi Catrofe (Playas Castelló) i la fondista de Burundi Cavaline Nahimana van guanyar la cursa masculina i la femenina, respectivament, de la 56a edició del Cros Internacional de Granollers. Santi Catrofe va revalidar la victòria que va aconseguir l’any passat amb un temps de 29:48 en superar Ilias Fifa (AA Catalunya), que va ser el segon a quinze segons (30:03). La tercera plaça del podi la va ocupar el corredor de Burundi Celestin Ndikuma (30:17). La quarta plaça va ser per a Mohamed El Ghazouany i la cinquena per a Abderrahim Ougra (GEiEG).

Cavaline Nahimana va dominar la cursa femenina amb 28:09, superant per gairebé mig minut la segona classificada, la kenyana Nancy Kerubo (28:38). La tercera plaça del podi la va ocupar la valenciana Maria Ureña (Carnicas Serrano) amb 28:55, mentre que la primera catalana va ser Blanca Batlle (AA Palamós) en la quarta posició. La barcelonina Cristina Silva (IroWill Solideo) va acabar cinquena i la banyolina Esther Guerrero (New Balance) va ser la sisena per davant de la seva germana, Marina Guerrero (Avinent Manresa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)