Handbol

El Fraikin , contra el pitjor rival i en un mal moment

Handbol. El Granollers, tot i el cansament acumulat, no perd la il·lusió en la represa de la lliga europea contra el Nexe, el líder invicte

El Fraikin BM Granollers reprèn contra el Nexe croat (18.45 h per Esport 3) el seu periple en la lliga europea segurament contra el pitjor rival en el moment menys oportú, en el nivell més baix d’energia. Si més no així ho considera el tècnic vallesà, Antonio Rama, que veu el Nexe, líder invicte després de quatre jornades, com “l’equip més en forma” del grup. “És un equip amb jugadors contundents, tant en atac com en defensa. Estan jugant d’una manera molt clara i senzilla, però que els fa ser molt efectius i competitius.” Al seu torn, el Granollers, que la setmana passada va perdre la imbatibilitat a Europa contra l’Skjern (32-29) i va segellar un triomf agònic a Torrelavega (29-30) en l’Asobal, ha donat símptomes de cansament en les darreres jornades. “El partit ens agafa en un moment amb els nivells d’energia molt baixos, però no perdem la il·lusió i ho intentarem”, admet el tècnic vallesà. El Granollers, amb les baixes de Torriani i de Sande, s’ha desplaçat a Croàcia amb els mateixos jugadors que en les darreres jornades. Els joves Romero, Castillo i Domingo completen la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)