Handbol

Carlos Ortega (Barça) avisa del potencial ofensiu de l’Aalborg

L’entrenador del Barça, Carlos Ortega, ha alertat aquest dimecres sobre el potencial ofensiu de l’Aalborg, rival europeu de demà dijous al Palau (20.45 h ), per la qual cosa ha animat els aficionats a recolzar els blaugrana en l’últim partit europeu del curs a casa. “L’equip arriba amb ganes, juguem al Palau, volem guanyar i necessitem el suport del públic, que ha estat increïble en els últims partits enfront d’un rival que és molt poderós en atac”, ha comentat en una roda de premsa.

L’Aalborg arriba al xoc en un mal moment (tres derrotes i un empat en les quatre últimes jornades), encara que Ortega adverteix de la qualitat dels danesos. “Tenen un gran conjunt i mai saps com és millor rebre els rivals, si en una ratxa fantàstica o en una mala ratxa. Jo només penso en nosaltres i obligar-los a jugar al nostre ritme”, ha insistit. Ortega ha recordat que a aquestes alçades de temporada “cap equip està fresc”, ja que els jugadors acumulen molts partits i arrosseguen molèsties físiques.

“Hem de fer un últim esforç i més ara que en dotze dies tenim cinc partits molt importants: dos de Lliga de Campions, un d’Asobal i la Supercopa Ibèrica, un títol important”, ha comentat

El tècnic recorda que, a pesar que el Barça lidera el grup B amb autoritat, la primera plaça no està assegurada: “Queda molta tela per tallar. Tant el partit de demà dijous davant l’Aalborg com el de la setmana propera en la pista del Nantes són importants”. “El que si és clar és que el grup que lluita per les dues primeres places està reduït a tres: nosaltres, Kielce i Nantes, però no hi ha gens decidit”, assevera. Quant al joc del seu equip, Ortega indica que ha de recuperar “una miqueta de frescor en atac posicional”, ja que creu que en els dos últims partits no han estat a l’altura. “Si defensem al nivell que ho estem fent, tindrem més possessions”, ha resumit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)