Futbol sala

Derrota de l’Industrias Santa Coloma contra el Ribera Navarra, el cuer (1-3)

L’Industrias Santa Coloma ha perdut per 1-3 contra el Ribera Navarra, el cuer de la primera divisió, en un partit en què tenia l’objectiu d’acostar-se una mica als llocs de copa El conjunt navarrès s’ha avançat amb un gol de Bruno Petry (20’) i s’ha arribat al descans amb 0-1. Anás ha fet el 0-2 i Povill ha donat esperances als locals en el minut 29 amb un gol en què ha rendibilitzat una bona pressió d’Uri Santos (1-2). Però Carlos Bartolomé ha clavat l’1-3. Sense res a perdre, Xavi Closas, el tècnic local, ha situat Povill de porter-jugador en el minut 34 però no hi ha hagut res a fer.