Waterpolo

Els quarts estan en joc

Waterpolo. Lliga de campions. L’Astralpool Sabadell, l’Assolim Mataró i el CE Mediterrani disputen a Hongria la fase preliminar a la recerca d’un dels dos primers llocs dels seus grups

L’Astralpool Sabadell, l’Assolim Mataró i el CE Mediterrani es juguen en tres dies la seva classificació per als quarts de final de la lliga de campions femenina. Els tres equips catalans jugaran a Hongria la fase preliminar en els grups B i C d’aquesta fase. El conjunt sabadellenc i el mataroní estan en el mateix grup i jugaran a la piscina del Tigra Eger, que juntament amb el Ferencvàros completen el grup i tindran el públic hongarès al seu favor. El Sabadell va quedar exempt de la primera fase, mentre que el Mataró va acabar primer del grup i els conjunts hongaresos van ser segon i tercer en els seus. El conjunt sabadellenc, l’actual subcampió, surt com a favorit.

El Mediterrani tindrà com a rivals del seu grup l’UVSE de Budapest, l’organitzador, que tampoc va disputar la primera fase de la competició, ja que en l’última edició va arribar a la final a quatre. Els altres dos conjunts són grecs: el Glyfada, que va ser primer del seu grup en la primera fase, i l’Ethnikos, tercer del seu grup en la primera fase. Els dos primers dels quatre grups de la competició es classificaran per als quarts de final, mentre que el tercer i el quart disputaran l’Euro Cup.

Grup B - Eger (Hongria)
Tigra Eger (Hongria)
Ferencvàros (Hongria)
Assolim Mataró
Astralpool Sabadell
Grup C - Budapest (Hongria)
UVSE (Hongria)
Glyfada (Grècia)
Ethnikos Pireu (Grècia)
CE Mediterrani
- Els dos primers de cada un dels quatre grups passen als quarts de final. - El tercer i el quart dels grups disputaran l’Euro Cup.
Avui
Mediterrani - Glyfada 17 h
Ferencvàros - Sabadell 18.45 h
Eger - Mataró 20.30 h
Demà
UVSE - Mediterrani 18 h
Mataró - Ferencvàros 18 h
Sabadell - Eger 19.45 h
Diumenge
Sabadell - Mataró 10 h
Mediterrani - Ethnikos 11 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)