Gonzalo guia a la victòria

Handbol. Lliga de campions. El Barça va reaccionar en la segona meitat gràcies al seu porter i es va imposar a l’Aalborg, que pràcticament va dominar en el marcador fins als últims 15 minuts

Barça 32 Aalborg 26

BARÇA:Nielsen (Gonzalo Pérez de Vargas), Cindric (1), Janc (3), Fàbregas (2), Thiagus Petrus, N’ Guessan (4) i Wanne (6, 3 p.) –set inicial–; Carlsbogard, Melvyn Richardson (1), Lángaro, Mem (9, 1 p.), Makuc (2), Frade (4), Aleix Gómez i Martí Soler.AALBORG:Aggefors (Gade), Bjornsen (2). Sandell (1), Claar (6), Palmarsson (4), Antonsen (3) i Barthold (1) –set inicial–; Mollgaard, Mikkel Hansen (4, 3 p.), Hoxer Hangaard (5), Flodman i Jacobsen.PARCIALS:3-4, 6-7, 9-8, 11-11, 13-14 i 15-16 (descans), 17-17, 20-21, 24-23, 26-24, 29-25 i 32-26.ÀRBITRES:A. Brunner i M. Salah (Suïssa). Van excloure Fàbregas i Mem, del Barça, i Jacobsen i Antonsen (2), de l’Aalborg.

Les grans aturades de Gonzalo Pérez de Vargas en la segona meitat, entre aquestes tres penals, van ser fonamentals en la victòria del Barça contra l’Aalborg (32-26) en la novena jornada de la lliga de campions. Els blaugrana no van fer una bona primera meitat, van anar a remolc molts minuts, però van reaccionar en la segona. L’entrada de Gonzalo Pérez de Vargas en la segona part va guiar l’equip cap a la victòria. El triomf dels blaugrana va ser molt treballat i lluitat, i durant molts minuts van anar a remolc. No va ser fins als darrers 15 minuts que es van avançar definitivament i es van distanciar. En atac van destacar Dika Mem, que va anotar nou gols, i Hampus Wanne, que en va fer sis. Amb aquesta vuitena victòria, el Barça és manté invicte en el primer lloc de la classificació, i va fer un pas molt important per assegurar-se una de les dues primeres posicions que classifiquen directament per als quarts de final.

A remolc

La primera meitat va ser molt anivellada, però el conjunt danès es va posar a davant en el marcador i s’hi va mantenir durant molts minuts amb avantatges d’un i dos gols (5-7). Els blaugrana van anotar tres gols seguits i això els va situar novament (10-8) a davant en el minut 15. El porter de l’Aalborg va fer aturades destacades, entre aquestes dos penals, i els danesos es van tornar a avançar, i fins i tot van disposar d’un ataca per avançar-se de tres gols. Al final es va arribar al descans amb una mínima diferència per a l’Aalborg, 15-16.

En la segona meitat va entrar a la porteria blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas i va començar a fer aturades des dels primers minuts. Els danesos van continuar avançats, però el Barça estava només un gol per sota. Va ser en els darrers 10 minuts quan els blaugrana es van posar definitivament al davant i es van escapar en el marcador. Dika Mem va agafar el pes de l’atac, i Gonzalo Pérez de Vargas va continuar brillant a la porteria amb les seves accions, i fins i tot va aturar tres penals, dos d’aquests a l’estrella del conjunt danès Mikkel Hansen. Els darrers minuts van ser de domina blaugrana i al final es va imposar de sis gols, 32-26.