Handbol

Sis catalans convocats per la preparació del mundial de Polònia i Suècia

De la llista de 21, Jordi Ribera en descartarà tres abans de volar a Cracòvia el 10 de gener. Daniel Fernández (Stuttgart) és la gran novetat, mentre que Aleix Gómez (Barça) és baixa per problemes físics. Continuen a l’equip Ian Tarrafeta, Joan Cañellas, Antonio García, Ferran Solé i Adrià Figueras

El seleccionador estatal Jordi Ribera ha convocat a sis jugadors catalans en la llista de 21 que prepararan el mundial de Polònia i Suècia del mes de gener. Es tracta d’Ian Tarrafeta (PAUC Handball), Joan Cañellas (Kadetten Schaffhaussen), Antonio García (Fraikin BM Granollers), Daniel Fernández (Stuttgart), Ferran Solé (PSG) i Adrià Figueras (Chartres Metropole). També hi figura el porter i capità del Barça Gonzalo Pérez de Vargas. Entre les absències, destaca la baixa d’Aleix Gómez (Barça). L’extrem sabadellenc fa setmanes que segueix un tractament dissenyat pels serveis mèdics blaugrana per solucionar uns problemes físics i un cop acabi la supercopa ibèrica necessitarà repòs per recuperar-se plenament.

Els 21 convocats faran una estada a València, del 26 al 30 de desembre. Després d’un parèntesi per estar amb la família, reprendran la preparació el 2 de gener, jugaran el torneig internacional d’Espanya i serà el 8 de gener quan Jordi Ribera farà la llista definitiva de 18 que viatjaran a Cracòvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)