Handbol

Catalunya, contra Portugal

Handbol. La primera edició de la Supercopa Ibèrica aplega a Màlaga el campió i el subcampió de l’Asobal, el Barça i el Fraikin Granollers, i els seus homòlegs portuguesos, el Porto i el Benfica

El Barça i el Fraikin Granollers afronten la primera edició de la Supercopa Ibèrica a Màlaga en un doble duel entre catalans i portuguesos que enfronta els campions de lliga i de copa. El Barça té els dos títols i el Fraikin Granollers va ser segon en l’Asobal. L’equip vallesà obre foc contra el Porto (16.45 h), conjunt que disputa la Champions –8è i últim del grup A– i del qual Antonio Rama destaca “que és un equip molt gran i fort i amb un centre defensiu de molts quilos”. El tècnic del Fraikin subratlla la qualitat d’una competició “molt divertida de jugar, tot i que tenim baixes. Serà l’oportunitat per als joves de demostrar que poden estar en el primer equip”. El Barça, per la seva banda, se les haurà amb l’Sporting, que fa poques setmanes va perdre contra el Granollers (32-29) en la lliga europea EHF, també amb absències. A la baixa ja coneguda de llarg recorregut d’Aitor Ariño, a la pista del Nantes s’hi van afegir les lesions del francès Timothey N’Guessan –sis setmanes– i del brasiler Haniel Langaro –entre cinc i sis mesos–. Aleix Gómez ha entrat en la convocatòria però la setmana vinent començarà un tractament de medicina regenerativa a l’Aquil·les i serà baixa cinc setmanes. Ortega ha inclòs en l’expedició els joves del filial Djorde Cikusa i Bruno Reguart.

Semifinals. Avui
Fraikin Granollers - Porto 16.45 h (E3)
Barça - Sporting 19 h (E3)
Final. Demà
Els dos guanyadors 18 h (E3)
3r i 4t llocs. Demà
Els dos perdedors 15.45 h (E3)
Pavelló Ciudad Jardín (Màlaga)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)