Futbol sala

L’Industrias cau contra el Valdepeñas a un minut del final (3-4)

Els colomencs han fet una bona segona meitat i han anivellat dos cops el partit

L’Industrias Santa Coloma ha perdut a casa contra el Viña Albali Valdepeñas per un ajustat 3-4 i ha encaixat la tercera derrota seguida. Els colomencs ha cedit terreny en la primera meitat i en la segona han millorat molt, i han anivellat el partit dos cops, però no han pogut puntuar.

Els colomencs han encaixat un gol molt aviat, en el minut 3, i això els ha condicionat una mica. Malgrat disposar d’ocasions l’Industrias no ha pogut anivellat el partit i el Valdepeñas s’ha avançat amb el 0-2 en el minut 8. Els partit ha entrat en una fase amb els dos conjunts creant ocasions i amb els porters fent bones intervencions i s’ha arribat amb aquesta desavantatge de dos gols pels locals.

El conjunt colomenc jugava bé i tenia ocasions, i en la segona meitat ha aconseguit empatar amb gols de Peña i Povill (2-2). Una errada ha tornat a donar avantatge al conjunt castellà i els colomencs han atacat de cinc sense porter. Verdejo ha empatar de nou a tres minuts del final. L’alegria ha durat poc ja que a un minut de la fi l’Industrias ha encaixat el 3-4 que ha estat definitiu.