El Granollers paga les baixes contra el Porto (30-46)

L’equip vallesà no ha pogut seguir el ritme del campió portuguès i perd clarament en la primera semifinal de la supercopa ibèrica. El partit ja ha quedat decidit a la primera meitat (14-25)

El Fraikin BM Granollers, condicionat per les baixes –Pol Valera, Oriol Rey, Sergi Franco i Víctor de Sande– i el desgast físic del tram final d’any, ha perdut de forma contundent contra el Porto (30-46) en la primera semifinal de Supercopa Ibèrica, que es disputa a Màlaga. A excepció dels primers minuts de joc, el conjunt vallesà sempre ha anat a remolc del rival, equip de Champions i que ha fet valer el major potencial físic de la seva plantilla. El partit ja ha quedat decidit a la mitja part (14-25) i si més no el duel ha servit per donar minuts de joc a joves del planter com Ferran Castillo, Victor Romero, Jepi Armengol, Gerard Domingo o Guillem Vega.

Liderat per Antonio García, el conjunt vallesà ha colpejat primer (4-2). El Porto no ha tardat a reaccionar. Aprofitant les errades granollerines, que ha malbarat accions clares en atac, el conjunt portuguès ha agafat embranzida i ha capgirat el resultat (6-10). El Granollers ha aturat momentàniament el cop amb un parcial de 4-0 (10-10). Però el líder de la lliga portuguesa ja havia agafat velocitat de creuer i amb atacs amb set jugadors, i amb ràpides transicions, ha fet un autèntic estrip a la defensa vallesana. El conjunt d’Antonio Rama no podia seguir el ritme del rival i ha arribat al descans amb un contundent parcial de 14-25.

En els primers minuts després de la represa no ha canviat el guió. El Granollers ha perdut diverses pilotes i ha facilitat els gols fàcils del rival (16-30). Rama ha demanat temps mort per reclamar més tensió als seus jugadors. L’equip ha reaccionat i ha mantingut l’intercanvi de gols fins al definitiu 30-46. El parcial de la segona meitat ha estat de 16-21.