Futbol sala

El Barça, emparellat amb El Pozo Múrcia en les semifinals de la Supercopa

Es disputarà a Alzira entre el 7 i el 8 de gener i l’altre enfrontament el protagonitzaran el Movistar Inter i l’Antequera

El Barça ha quedat emparellat amb El Pozo Múrcia de Javi Rodríguez en les semifinals de la Supercopa d’Espanya, que es disputarà entre el 7 i el 8 de gener a Alzira (Ribera Alta). L’altra semifinal enfrontarà el Movistar Inter i l’Antequera. El conjunt blaugrana, que defensa el títol assolit el curs passat a Jerez, aspira a la que seria la quarta supercopa del seu palmarès.

El màxim responsable esportiu del Barça de futbol sala, Jordi Torras, ha valorat el sorteig i com arribarà l’equip en els mitjans oficials del club. “L’eliminació de la Champions condiciona perquè ens obliga més en tractar-se del primer títol en joc”, reconeix. “Ens ha tocat un rival especialment difícil perquè ens tenen moltes ganes, però la part positiva és que l’equip torna a estar en dinàmica positiva, recuperarem a jugadors importants de cara al torneig i arribarem bé per disputar el títol amb plenes garanties”, assegura Jordi Torras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)