Futbol sala

Les fuetades del Barça esterilitzen el domini inicial de l’Inter (3-1)

El Barça, que ja tenia assegurada la primera plaça al final de la primera volta abans d’aquesta última jornada, ha derrotat avui el potent Inter, que arribava amb cinc triomfs seguits, per 3-1 gràcies a una reacció fulgurant amb tres gols en menys de dos minuts quan perdia per 0-1 que ha desballestat els madrilenys. L’Inter, de fet, ha estat superior en els 28 primers minuts però, de sobte, s’ha vist desbordat per l’embranzida ferotge dels locals. Els vuit primers jugaran la copa d’Espanya, de la qual ja fa dies que en va quedar exclòs l’Industrias Santa Coloma, que ha guanyat a la pista del Noia (1-4), un dels equips que optaven a la vuitena plaça. La plaça que faltava per assignar-se l’ha endut l’Antequera. El Barça tanca el primer gir amb 37 punts de 42 possibles.

Raúl Gómez ha marcat pels visitants el 0-1 (3’) en una primera part en què l’Inter, amb una pressió molt avançada, ha fet més perill i ha perdonat i ha dificultat la sortida de pilota blaugrana. Matheus ha empatat en la segona part en una genialitat quan ha deixat assegut a Carlão i ha afusellat Jesús Herrero (1-1 en el 28’). Pràcticament en la jugada posterior, Adolfo ha entrat pel mig i ha trobat l’escaire (2-1 en el 29’). Dues fuetades en menys d’un minut, concretament en 33 segons, que han alterat els bioritmes del partit tot i que el Barça fins aquell moment no estava oferint, ni de bon tros, el seu millor futbol sala. Sergio González, assistit per Marcenio, ha clavat el 3-1 en el minut 30, completant la trilogia. L’Iter, estabornit per l’allau, ha acabat el partit amb un infructuós atac de cinc.

L’Industrias Santa Coloma, per la seva banda, s’ha avançat en el primer temps amb gols de Cardona i Víctor Ramos (0-2). Marcelo ha fet l’1-2 en el minut 26. L’1-3 marcat per Povill ha sentenciat el partit i, Corso, en darrer minut, ha fet l’1-4. El triomf permet els de Xavi Closas allunyar-se de la part baixa.