Tennis

Badosa i Nadal lideren Espanya en la United Cup

Tennis. La nova competició per equips mixtos comença avui a Austràlia i acabarà el 8 de gener. L’equip estatal hi debuta dissabte contra la Gran Bretanya

Paula Badosa i Rafael Nadal són els líders de l’equip espanyol que a partir d’avui disputa la nova competició per equips mixtos de la United Cup, que es farà a Austràlia fins al 8 de gener. Espanya té com a capità el barceloní Marc López, i l’equip el formen set jugadors: l’empordanesa Paula Badosa, Rafael Nadal, Pablo Carreño, Nuria Párrizas, el mataroní Albert Ramos, David Vega i Jessica Bouzas.

El conjunt estatal és en el grup C que es disputa a Sydney, s’enfrontarà a la Gran Bretanya i Austràlia, i debutarà el dissabte 31 contra els britànics. L’enfrontament es juga en dos dies, amb un partit individual masculí i femení cada dia, i un doble mixt el segon dia si és necessari. Paula Badosa està previst que debuti el diumenge 1 de gener del 2023 contra Harriet Dart. Els dies 2 i 3 de gener el conjunt estatal jugarà contra Austràlia i l’empordanesa està emparellada amb Alja Tomljanovic el segon dia. El primer equip classificat del grup jugarà per un lloc en la semifinal contra el primer de l’altre grup de la mateixa seu de Sydney, format pels Estats Units, Alemanya i la República Txeca. De cada una de les tres seus –Perth, Brisbane i Sydney– sortirà un semifinalista, i el quart serà el que hagi aconseguit més victòries dels que perdin en aquesta eliminatòria. Les semifinals es jugaran els dies 6 i 7 de gener i la gran final, el diumenge 8.

Paula Badosa no disputa cap partit oficial des del novembre, quan va formar part de l’equip d’Espanya en la Billie Jean King Cup. La setmana passada la jugadora de Begur va disputar un torneig d’exhibició a Dubai i va perdre contra la francesa Caroline Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)