Futbol sala

Hipermotivats

Futbol sala. El Barça debuta contra El Pozo (20 h) en la supercopa, el primer títol després de caure a Europa

El Barça es comença a jugar avui contra El Pozo (20 h, Esport 3) el primer títol de la temporada en la semifinal de la supercopa que es disputa a Alzira. L’equip local i l’Inter jugaran abans (16 h) la primera semifinal. El conjunt de Jesús Velasco, que busca el quart títol en la competició, hi arriba en ratxa i molt motivat per demostrar que l’eliminació europea va ser un accident. De fet, ha guanyat els cinc partits de la lliga després de la patacada.

El contratemps d’última hora és la baixa per lesió de Matheus. Per contra, Velasco recupera Pito i Antonio, ja recuperats de les respectives lesions musculars que els han deixat fora els últims cinc partits de lliga. Amb Ferrão també de baixa, el tècnic ha convocat 12 jugadors del primer equip i també s’endú Puigvert i el porter Àlex Lluch del filial per completar la llista. Velasco lamenta la lesió de Matheus però defuig les excuses: “És cert que anem curts de perfils esquerrans, però tenim una plantilla llarga i de garanties.” “No hi seran ni Matheus ni Ferrão, però sí que podrem comptar amb Pito i Antonio, que ens donaran molt, amb Pito recuperem la figura del pivot de referència que era important per al nostre joc i sortirem a totes contra El Pozo”, afirma Velasco. “Ens hem refet bé del cop i arribem a la supercopa en un bon moment de joc i també anímic per la bona ratxa de resultats”, reconeix Lozano, que s’espera un partit molt igualat contra El Pozo. “Serà una semifinal molt intensa, que es jugarà al límit, ells tenen un joc molt directe i la clau serà no regalar res per no donar oportunitats al rival”, adverteix el capità.

LA PRÈVIA

Tenim una plantilla llarga i de garanties per afrontar aquest tipus de contratemps com la lesió de Matheus
Jesús Velasco
Ens hem refet bé del cop de l’eliminació europea i arribem en un bon moment de joc i també anímic
Sergio Lozano
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)