Futbol sala

Bacanal del Barça a Alzira

Futbol sala. Supercopa. L’equip de Jesús Velasco esborra El Pozo en un primer temps brutal (0-5) i avui es juga el títol contra el potent Inter

El Pozo 2 Barça 7

EL POZO:Juanjo, Valerio, Gadeia, Marcel i Rafa Santos -equip inicial-; García, Santana, Taffy, Darío, Ricardo i Taynán.BARÇA:Dídac, Coelho, Lozano, Marcenio i Pito -equip inicial-; Ortiz, Catela, Antonio, Dyego, Sergio González, Adolfo i Puigvert.GOLS:0-1 (3’) Marcenio. 0-2 (3’) Pito. 0-3 (7’) Sergio González. 0-4 (11’) Lozano. 0-5 (20’) Pito. 1-5 (22’) Rafa Santos. 1-6 (25’) Dyego. 1-7 (29’) Marcenio. 2-7 (35’) Alberto.ÀRBITRES:Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina Tapiador.

El Barça es va exhibir ahir contra El Pozo (2-7) en la segona semifinal de la supercopa que es juga a Alzira i jugarà avui la final (19.30 / Esport 3) contra l’Inter en un duel clàssic. Els madrilenys van superar l’Antequera en la tanda de penals (4-1) en una semifinal força més entremaliada que va acabar amb empat (4-4).

El conjunt blaugrana, que és el vigent campió, va sortit esperitat, com un coet, i va aclaparar el rival. En set minuts, ja dominava per 0-3. Marcenio –assistit per Pito–, el mateix Pito en una gran acció personal i Sergio González, rematant al segon pal un servei de Dyego, van constatar la fam blaugrana, multiplicada després de l’eliminació prematura a Europa, i van destapar les vergonyes d’El Pozo. Sergio Lozano va prosseguir amb la sagnia (0-4) contra un rival estabornit. El recital del primer temps el va arrodonir Pito en una transició rapidíssima a passada del porter Dídac quan només faltaven 23 segons per al descans (0-5). Una rúbrica de luxe.

El Pozo, que es va arriscar amb atac de cinc perquè, de fet, no tenia més remei, va reaccionar amb timidesa amb un gol de Rafa Santos (1-5 en el 22’) en l’inici del segon temps, però els blaugrana van replicar de seguida amb l’1-6 de Dyego i l’1-7 de Marcenio. Javi Rodríguez, el tècnic dels murcians, va tornar a posar Juanjo a la porteria per evitar mals majors. Alberto va fer el 2-7 i va maquillar una mica el resultat.

Teníem ganes de jugar aquest partit. Sabem d’on venim. És un títol que ens l’hem d’endur a Barcelona
Sergio González

Finalista en la tanda de penals

L’Inter es va guanyar la plaça per jugar la final superant l’Antequera, el campió de copa, en els penals, en què va ser superior (4-1) després que el temps reglamentari finalitzés amb 4-4 en un partit de moltes alternatives i emoció en què els jugadors del conjunt malagueny Cobarro van forçar el temps afegit en els darrers segons. Cecilio (2), Drahovsky i Alvarito van fer els gols de l’Inter.