Futbol sala

Un derbi amb molts al·licients al Palau

Futbol sala. El santuari blaugrana tindrà la millor entrada del curs pel Barça-Industrias (17 h) d’inici de la segona volta

El títol de la supercopa d’Espanya i la visita de l’Industrias Santa Coloma han engrescat l’afició barcelonista i catalana en el derbi de futbol sala que obrirà avui la segona volta de la primera divisió (17 h, per Esport 3 i Barça TV). Més de 3.000 aficionats ja han retirat la seva localitat en la que serà fins ara la millor entrada al Palau Blaugrana del curs. La plantilla de l’Industrias farà el pertinent passadís als supercampions, però un cop es xiuli l’inici de partit ben segur que intentarà allargar la bona ratxa de les últimes temporades. I és que el conjunt colomenc ha puntuat en les quatre últimes visites al santuari blaugrana, amb dos empats i dues victòries. Un botí que intentarà repetir avui per tornar a la zona de play-off amb vista a la segona volta.

Reforçat anímicament pel títol de la supercopa i en un gran moment de forma –cinc victòries consecutives a la lliga–, el Barça no vol fer concessions en el lideratge del campionat. “És un partit emocionalment molt important per als nostres jugadors, sobretot els catalans, que ho viuen molt més”, remarca el tècnic del Barça, Jesús Velasco. Xavi Closas, que durant sis cursos va ser el tècnic del filial blaugrana, comenta: “És un partit molt complicat. La meva aspiració és que l’equip competeixi i segueixi la línia de la primera volta.”

LA PRÈVIA

Penso que serà un partit molt obert, amb moltes transicions i intensitat
Jesús Velasco
entrenador del barça
Una de les claus pot ser el nostre inici perquè ha estat una de les debilitats de la primera volta
Xavi Closas
entrenador de l’industrias
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)