Futbol sala

L’Industrias busca la victòria i empata (2-2) contra el Jaén, el tercer

Els colomencs s’han avançat amb un 2-0 en l’inici de la segona meitat

L’Industrias Santa Coloma ha lluitat per la victòria contra el Jaén, el tercer classificat, però al final s’ha hagut de conformar amb l’empat (2-2). Els colomencs ha tornat a puntuar a casa després de dues derrotes, i han fet un bon partit. El conjunt andalús portava cinc victòries seguides i no ha pogut superar a l’Industrias.

Els colomencs i els andalusos han disposat d’ocasions en la primera meitat però les defenses i els porters han evitat que culminessin en gol fins que en el minut 15 Povill ha rematat una passada de Khalid i ha inaugurat el marcador (1-0). L’Industrias ha disposat d’alguna ocasió més, però s’ha arribat al descans amb aquest resultat. Cardona ha situat el 2-0 en el marcador en el segon minut de la segona meitat i l’Industrias ha disposat d’alguna ocasió més. En els darrers deu minuts el Jaén s’ha despertat, ha començat a crear ocasions, ha marcat dos gols i ha empatat (2-2). Els colomencs han continuat treballant per buscar la victòria i en els darrers dos minuts han tret el porter i han atacat de cinc. Al final s’ha mantingut l’empat.