Atletisme

Alta velocitat a Sabadell

Atletisme. Bernat Canet en 60 m (6.74) i Xènia Benach en 60 m tanques (8.15) rebaixen els rècords del campionat català en pista coberta i Jaël Bestué també iguala el de l’esprint (7.37)

La sessió matinal del campionat de Catalunya en pista coberta a Sabadell va tenir un desenllaç frenètic. Bernat Canet (Cornellà Atlètic), amb una gran posada en acció, va haver de rebaixar el rècord de la competició (6.74) per segellar el seu tercer or en els 60 m i resistir la progressió final de Pol Retamal (FC Barcelona), segon a una sola centèsima (6.75). Abans, Jaël Bestué (FC Barcelona) havia imposat la seva llei en l’esprint femení, igualant la seva millor marca en la competició (7.37). També va sacsejar la taula de millors marques la vilafranquina Xènia Benach (València TiM), que va enllaçar la seva quarta corona en els 60 m tanques. Tot i no desprendre’s de les malles, Benach va acreditar 8.15 en les semifinals i 8.20 en la final, en tots dos casos per sota dels 8.23 marcats com a millor registre del campionat.

En la sessió de tarda, el més vistós va ser la victòria del reusenc Abdessamad Oukhelfen per davant d’Adam Maijó, amb dos registres inferiors als 7:54 en els 3.000 m (7:53.68 i 7:53.88). La mala notícia va ser la lesió de Bernat Erta en els 200 m i la baixa per precaució de Jaime Guerra en llargada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)