Handbol

Pol Valera, cada cop més a prop del Barça

Els dirigents del Granollers i del club barceloní estarien negociant perquè el central de la Garriga posi rumb al Palau Blaugrana, via pagament de 50.000 euros de clàusula, un cop s’acabi el mundial

El central del BM Granollers Pol Valera podria emprendre rumb cap al Barça un cop s’acabi la seva participació en el mundial de Polònia i Suècia. A finals d’any ja es va destapar l’interès del club blaugrana pel jugador de la Garriga i en els últims dies s’haurien accelerat les negacions entre els directius del Barça i el Granollers, segons anuncia l’agència EFE. Fa temps que des del club barceloní segueixen les evolucions de la perla vallesana, però les lesions d’Haniel Langaro, de llarga durada, i la menys greu de Timothey N’Guessan han precipitat els esdeveniments.

Valera, que ocupa la posició de central però també ho pot fer en el lateral esquerre, donaria polivalència a una primera línia blaugrana molt castigada a causa d’un calendari molt exigent. Així, tot apunta que finalment el Barça abonarà la clàusula de rescissió del jugador –té contracte fins al 2024–, pròxima als 50.000 euros. Una quantitat que alleujaria les arques del club vallesà, però que esportivament suposaria un cop molt dur pels esquemes de joc del tècnic Antonio Rama. Valera és un dels directors d’orquestra d’un conjunt vallesà que ha completat una gran primera meitat de la temporada, i ocupa el segon lloc tant de la lliga Asobal com del seu grup de la Lliga Europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)