Handbol

Valera, més a prop del Barça

Handbol. Mentre el jugador compleix un somni en el seu primer mundial, el BM Granollers i el club barceloní estarien negociant el traspàs immediat del central de la Garriga al Palau Blaugrana

Mentre Pol Valera (La Garriga, 1998) està complint un dels seus somnis competint amb els millors jugadors en el mundial de Polònia i Suècia, el seu futur en l’àmbit de clubs s’estaria decidint entre els despatxos del BM Granollers i els del Barça. Feia temps que el central vallesà estava sota el focus del club blaugrana, que tenia la intenció d’incorporar-lo a final de curs, però les lesions de Timothey N’Guessan i sobretot la de llarga durada d’Haniel Langaro haurien precipitat l’operació.

Pendents del mundial

Si tots dos clubs arriben a un acord, Valera emprendria rumb cap al Palau Blaugrana un cop s’acabi el mundial. El jugador té el cor dividit. Li sap greu pel seu club de sempre i per l’afició, però no amaga que anar al Barça és una oportunitat única i un tren que no vol deixar escapar. El club blaugrana haurà de pagar una clàusula de rescissió d’uns 50.000 euros, ja que el jugador té contracte fins al 2024. Una xifra que alleujaria les arques del club vallesà, però que suposaria tot un sotrac per als esquemes de joc del conjunt d’Antonio Rama. Valera és un dels directors d’orquestra d’un equip vallesà que ha completat una gran primera meitat de la temporada, i ocupa el segon lloc tant de la lliga Asobal com del seu grup de la Lliga Europea. La incorporació del jugador de la Garriga enriquiria la primera línia blaugrana, molt castigada per les exigències del calendari, ja que pot exercir tant de central com de lateral esquerre. Coses del destí, la represa de la lliga Asobal després del mundial enfrontarà, el divendres 3 de febrer, el BM Granollers i el Barça a la capital vallesana.

Quarts de final (demà)
QF1. França - Alemanya (Gdansk)
QF2. Noruega - Espanya (Gdansk)
QF3. Suècia - Egipte (Estocolm)
QF4.Dinamarca - Hongria (Estocolm)
Semifinals (divendres)
Vencedors QF1-QF3
Vencedors QF2-QF4
Final (diumenge)
Perdedors semifinals (Estocolm)
Guanyadors semifinals (Estocolm)

Noruega i Espanya, en els quarts de final

La selecció noruega, que es va imposar a Alemanya (26-28) en el duel pel lideratge del grup III, serà el rival d’Espanya demà (18 h, TdP) en els quarts de final del mundial. L’expedició encapçalada per Jordi Ribera va conèixer des de Gdansk, on es van traslladar al matí des de Cracòvia, la identitat del seu pròxim contrincant per entrar de ple dret en la pugna per les medalles. Si guanya el partit de quarts de final, Espanya s’enfrontaria al vencedor del Dinamarca-Hongria. Els altres emparellaments de quarts de final són França i Alemanya, i Suècia i l’Egipte de Roberto García Parrondo, la gran revelació del campionat. Les semifinals es jugaran divendres i les finals, diumenge, a Estocolm.

Dimissions en l’estructura tècnica del BM Granollers

En espera de conèixer el desenllaç de l’operació de Pol Valera, les últimes hores han estat mogudes en el BM Granollers per la dimissió del director tècnic, Marc Amargant, i del coordinador de l’estructura masculina, Marc Garcia. Segons informava VOTV, Amargant –a l’esquerra– hauria decidit plegar per disparitat d’opinions sobre la continuïtat del projecte del sènior femení i de l’entrenadora, Dolo Martín. Les desavinences de Marc Garcia són, en tot cas, amb aspectes relacionats amb l’àrea masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)