Handbol

Robert Cuesta torna al KH-7 Granollers i substitueix Dolores Martín

El tècnic va dimitir dilluns del Rocasa Gran Canaria

El tècnic Robert Cuesta és el nou entrenador del KH-7 Granollers i substituirà Dolores Martín, a la que el club ha notificat avui mateix que prescindia dels seus serveis. L’entrenador de Montornès va dimitir aquest dilluns del Rocasa Gran Canaria i torna al conjunt vallesà un any i mig després de marxar cap al club canari. Robert Cuesta va estar quatre temporades com a primer entrenador del KH-7 Granoller i amb ell l’equip va aconseguir els seus millors resultats. Tindrà com ajudant Jéssica Bonilla que també torna al club.

El BM Granollers ha fet oficial al matí que Dolores Martín no seguiria dirigint l’equip, i també que els membres del seu equip tècnic Verónica Cuadrado i Maria Cadens, tampoc seguirien. Dolores Martín va arribar al Granollers a l’inici d’aquesta temporada. El KH-7 Granollers ocupa la desena posició de la divisió d’honor femenina amb dues victòries, tres empats i set derrotes en dotze partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)