Waterpolo

L’Assolim Mataró, el campió, iniciarà la copa femenina contra el Sant Andreu

El segon i el tercer de la lliga jugaran el quarts de final més interessant

L’Assolim Mataró, campió de la copa femenina i segon de l’actual lliga, ha quedat emparellat amb el CN Sant Andreu –el tercer–; en el quart de final més interessant del sorteig que s’ha fet aquest migdia a Terrassa. La copa femenina es disputarà a les instal·lacions del CN Terrassa del 17 al 19 de febrer. L’Astralpool Sabadell, líder al final de la primera volta de la lliga, jugarà el primer partit de quarts (14.30 h) contra el SC Tenerife Echeyde, el siè. En aquesta part del quadre també s’enfrontaran el CE Mediterrani, el quart, i el CN Catalunya (16 h) que és el setè, i els dos guanyadors es trobaran en la primera semifinal de dissabte.

El CN Sant Andreu i l’Assolim Mataró (17.30 h) jugaran el tercer partit de quarts, mentre que tancarà la primera jornada de la copa femenina (19 h) l’enfrontament entre el CN Terrassa, l’amfitrió i cinquè de la lliga, i el CN Atlètic Barceloneta, el vuitè de la lliga actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)