Tennis

Paula Badosa es retira per malaltia en el seu retorn

Tennis. L’empordanesa feia setmanes que estava lesionada, havia de començar a jugar en el WTA 500 d’Abu Dhabi, i no ho ha pogut fer

Paula Badosa es va haver de retirar per malaltia en el seu retorn a les pistes després de superar la seva lesió que l’ha mantingut sense jugar les darreres setmanes. Els organitzadors del WTA 500 d’Abu Dhabi, on l’empordanesa havia de protagonitzar el seu retorn, van anunciar que Paula Badosa s’havia retirat del torneig abans de disputar la primera eliminatòria per culpa d’una malaltia vírica.

L’empordanesa, 21 del rànquing WTA, havia de jugar el seu primer partit contra la russa Liudmina Samsonova, vuitena cap de sèrie i 19a de la llista WTA. El seu lloc en el quadre principal el va ocupar la nord-americana Claire Liu. Paula Badosa tornava a la competició en aquest torneig després d’haver-se retirat abans de jugar les semifinals d’Adelaida i d’haver-se perdut a contracor l’obert d’Austràlia per una lesió muscular a la cuixa dreta. Aquesta baixa és per malaltia, i s’espera que la jugadora de Begur pugui continuar amb el seu calendari previst, i jugar la setmana vinent un altre torneig de la categoria WTA 500 a Doha, i del 19 al 25 està inscrita en el de Dubai, el primer WTA 1.000 que es disputarà aquesta temporada 2023.

Venç a la segona favorita

La catalana Rebeka Masarova, 99 del rànquing WTA, va eliminar la segona cap de sèrie del WTA 250 de Linz (Àustria). Després de més de dues hores i mitja de lluita va derrotar per 4-6, 6-1 i 7-6 (6) la russa Ekaterina Alexandrova (17a de la llista WTA). La seva rival en els vuitens serà la txeca Marketa Vondrousova (89 de la WTA), que va derrotar per 6-3 i 6-3 la búlgara Viktoria Tomova. La blanenca Marina Bassols va perdre per 6-1 i 7-5 contra la croata Petra Martic (6) en el primer partit del quadre gran.

ABANS DE JUGAR

Ha anunciat la retirada abans del partit i ha estat substituïda per Claire Liu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)