Futbol sala

El Barça ha de remuntar i patir (3-2) per passar a la semifinal de la copa d’Espanya

Els blaugrana s’enfrontaran dissabte a l’Inter per una plaça en la final

El Barça s’ha classificat per la semifinal de la copa d’Espanya, però ho ha fet remuntant en la segona meitat i patint fins al final per superar al Viña Albali Valdepeñas per un mínim 3-2. Els blaugrana no han estat fins en el primer temps i han millorat molt en el segon, però no han sabut sentenciar. El Barça jugarà contra l’Inter la primers semifinal de dissabte (19 h). El conjunt madrileny ha golejat per 0-6 el BeSoccer UNA Antequera.

El Valdepeñas ha iniciat el partit amb molta intensitat i pressionant als blaugrana, que han tingut problemes per crear ocasions d’atac en els primers minuts. Adolfo n’ha tingut dues de seguides en el minut set, però uns segons després el Barça ha encaixat el 0-1 en una jugada d’estratègia. Un temps mort del tècnic Jesús Velasco en el minut tretze ha canviat als blaugrana que han passat a dominar i a crear ocasions. Pito ha enviat una rematada al travesser i un parell de bones ocasions els hi ha faltat la rematada final encertada.

En la segona meitat el Barça ha sortit decidit a donar la volta al partit i ho ha aconseguit. Adolfo ha empatat en el minut 25 i Pito ha fet el 2-1 tres minuts després. Els blaugrana no han sabut sentenciar i el Valdepeñas ha empatat a cinc minuts del final en una errada defensiva blaugrana. Pito ha tornat a mostrar el seu olfacte golejador i ha fet el 3-2 un minut més tard. El Valdepeñas no ha tret el porter jugador per intentar forçar els penals fins a 2.10 del final. A quatre segons per acabar Sergio Lozano ha rebut un fort xut al peu dret i s’ha retirat lesionat.