Patinatge

L’Olot es torna a coronar

Patinatge. Els equips de xou gironins van estrenar una nova temporada a Fontajau amb nou model de puntuació que amplia els criteris de valoració

Fontajau es va tornar a omplir, ahir, per iniciar una nova temporada de patinatge. Olot i Girona van demostrar, un cop més, perquè lideren l’elit mundial de grups xou. L’equip garrotxí va revalidar el títol amb una puntuació de 41,58 (d’un màxim possible de 47), i les gironines es van situar al darrere, amb un total de 39,78 punts. No em vinguis amb ‘cuentus’, és el programa que van defensar les de Ricard Planiol, una reivindicació de l’empoderament femení. I les de Nuri Soler van presentar Deixa’m viure, amb les patinadores convertides en insectes reclamant pietat. La tercera posició se la va endur el Maçanet amb Dolom, i el quart lloc va ser per al Celrà i el programa Trenca-les.

Aquest any, la competició estrena sistema de puntuació, amb què es valoren quatre components: idea i coreografia, tècnica de grup, execució i habilitat.

En categoria de xous petits, el campionat se’l va endur el Figueres. Presentant Tears of the children, les figuerenques van aconseguir un total de 33,33 punts. El segon lloc va ser per a l’Olot (25,09) i el tercer per al GEIEG (21,88).

En categoria júnior (en què el total de puntuació és de 39,9 punts), l’Olot va revalidar el títol, aquest cop amb Soc jo, i van completar el podi el Fornells, amb Coratge (21,23), i el Figueres amb La teva última campanada (18,96).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)