Tercera final de copa consecutiva entre l’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró

Les mataronines defensaran el títol després de derrotar per 14-7 el CN Terrassa, l’amfitrió

L’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró disputaran avui la final de la copa femenina (14 h Esports 3 i Teledeporte) que s’està disputant a Terrassa. Serà la tercera final consecutiva en que s’enfrontaran els dos equips, amb victòria per les sabadellenques en la del 2021 i en la de l’any passat per les mataronines que defensen el títol. El Sabadell ha derrotat el CE Mediterrani per 16-9 (8-3, 4-2, 4-0 i 0-4) i el Mataró s’ha imposat al CN Terrassa, l’amfitrió, per 14-7 (4-1, 5-2, 3-0 i 2-4).

Des d’una bona defensa

El conjunt mataroní s’ha anat imposant poc a poc al CN Terrassa, amb una sòlida defensa i encert en atac. Després del 4-1 en el primer quart, s’ha arribat al descans amb un clar 9-3. Els gols de les mataronines han estat molt repartits i només una jugadora no ha marcat. En el tercer període el Mataró ha ampliat la seva avantatge (12-3) i en el darrer ha donat descans a algunes jugadores. Les egarenques s’han apropat una mica en el marcador. Pel Mataró Han marcat Van de Kraats (4), Cambray (2), Keszthelyi-Nagy, Sevenich, Nogué, Gual, Avegno, Bertran, Anni Espar, Claveria. Pel Terrassa han anotat Camus (2), Bosveld (2), Peña (2) i Cantero.

Sentencia en el primer quart

Després d’un inici ajustat amb intercanvi de gols (3-3), el Sabadell ha anotat 7 gols de manera consecutiva i s’ha situat amb un 10-3 en els primers minuts del segon quart. El Mediterrani ha estat totalment superat, i s’ha arribat al descans amb un clar 12-5.

El Sabadell no ha baixat el seu ritme en la segona meitat mentre que l’equip del barri de Sants no ha trobat la manera d’aturar l’encert en atac del seu rival, i també s’ha quedat sense anotar en aquest tercer període. En el quart si que ho ha fet i ha ajustat una mica el marcador, davant un conjunt vallesà que ha fet molts canvis per donar descans a jugadores importants.

Pel Sabadell han marcat Bea Ortíz (4), Maica Garcia (3), Van der Sloot (2), Steffens (2), Forca (2), Ruiz, Mati Ortiz i Pérez. Les golejadores del Mediterrani han sigut Lizzotte (2) Espar (2), Crespi (2), Crevier, Prats i Moreno.