Atletisme

Mechaal diu que afronta l’europeu d’Istanbul en el seu millor estat de forma

El palamosí vol aconseguir una nova medalla als 3.000 m en pista coberta davant el seu rival, el noruec Jakob Ingebrigtsen

Després de batre el rècord estatal de 1500 metres en pista coberta a la localitat britànica de Birmingham, Adel Mechaal arriba a l’europeu d’Istanbul amb ganes de fer un bon paper i poder arribar a aconseguir el podi en aquesta cursa.

El palamosí ha destacat que arriba al campionat d’Europa en el seu millor estat de forma. “Estic en el meu millor estat de forma, no en va he batut dues vegades la meva millor marca personal, a Gallur i a Birmingham, i la preparació que he fet amb el meu entrenador Antonio Serrano ha estat per al 3.000, així que estic una mica millor que quan vaig batre aquest rècord d’Europa de l’any passat”, ha comentat Mechaal en una entrevista a EFE.

Pel que fa al seu màxim rival als 3000, el noruec Jakob Ingebrigtsen, Adel intentarà fer el màxim possible per superar-li. “És l’atleta a batre. És com Mo Farah o Hicham El Guerrouj al seu dia. Tots els atletes entrenem amb el punt de mira seu. Té una diana a l’esquena i tots volem passar-hi. El 3.000 és l’última prova, vaig a totes i no m’arrugaré davant seu”, ha dit Mechaal.

Pel que fa al rècord dels 1.500 m, Mechaal explica com va arribar a aconseguir-ho. “L’any passat ja he dit que m’hauria agradat, però a Birmingham la pista era molt vella, no era la millor per batre un rècord. Aquest any la pista era nova, la Federació Britànica s’ha gastat molts diners per remodelar-la i s’ha estrenat amb tres rècords: el local, l’irlandès i l’espanyol. Es va fer la carrera perfecta i estic molt content. Aquesta competició em fa moltes esperances d’arribar a Istanbul amb el millor estat de forma”, ha declarat l’excampió europeu en pista coberta.

Tornant als Europeus, els destaca com un dels objectius de l’any. “Per nosaltres i la federació és l’objectiu més important. Després tenim la copa d’Europa, el campionat del Món de ruta, que serà molt bonic a Riga, a finals de setembre, i m’encantaria participar-hi. Aquests són els tres grans objectius de la temporada d’estiu”, han estat les paraules d’Adel Mechaal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)