Waterpolo

Podgorica, punt d’inici

Waterpolo. La selecció de David Martín, vigent campiona mundial, enceta contra Grècia (17.30 h per TdP) la primera fase de la nova copa del món

La selecció espanyola, vigent campiona mundial, inicia avui a Podgorica la primera fase de la copa del món (antiga lliga mundial), en què es veurà les cares amb Grècia (avui), Montenegro (demà), Geòrgia (divendres), Sèrbia (diumenge) i Austràlia (dilluns). Els tres primers de cadascun dels dos grups es guanyaran la plaça per a la fase final de Los Angeles, del 30 de juny al 2 de juliol.

Per a aquesta primera fase, David Martín ha convocat quinze jugadors; destaca l’absència de Granados i Larumbe, i la incorporació del jove del CN Catalunya Biel Gomila, del 2006. De totes maneres, el tècnic català té previst treballar amb una àmplia base de més de vint jugadors en uns tretze mesos frenètics, en què la prioritat serà guanyar-se la plaça per als Jocs de París del 2024. La primera oportunitat serà en el mundial de Fukuoka, al juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)