Ciclisme

El Massi-Tactic és segon per equips en la Vuelta a Extremadura

El conjunt de Torroella de Montgrí situa Cécile Lejeune en la quarta posició a la general

L’equip de Torroella de Montgrí, Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team, ha tornat amb un gran resultat de la Vuelta a Extremadura. El conjunt català ha finalitzat segon a la classificació per equip de la cursa que es va celebrar entre el passat divendres i el diumenge. Aquesta bona posició va ser gràcies a una actuació destacada de les seves corredores. I és que dues de les participants de l’estructura barcelonina han acabat dins del Top-10 de la classificació general.

Per una banda, la francesa Cécile Lejeune s’ha posicionat en la quarta plaça, mentre que la canadenca Adèle Normand ha acabat en la setena posició com a millor jove. Leujene s’ha quedat a poc més de 30 segons d’un podi encapçalat per la irlandesa Megan Armitage, seguit de la canadenca Clara Emond i la neerlandesa Maaike Coljé, totes tres de l’equip Arkea. De la resta de l’equip Massi, cal destacar a Myriam Núñez (13a), Aurela Nerlo (24a), Petra Zsankó (30a) i Vera Vilaça (33a). El president del Club Ciclista Baix Ter i membre de l’estructura Massi-Tactic, Sergi Güell, es mostra content pel resultat en aquesta cursa.

“Hem sigut l’equip que ha fet un tomb a tota la cursa, sobretot l’últim dia, atacant des de lluny. Això ens ha permès tancar la classificació per equips en segona posició, per darrere de l’Arkéa, que ha sigut el conjunt més fort. Era el favorit, però nosaltres hem sigut els grans animadors i això s’ha vist reflectit en les classificacions en l’àmbit col·lectiu i també individual. L’Adèle (Normand) ha sigut la millor jove i ha acabat setena, mentre que la Cécile (Lejeune) ha fet una cursa espectacular, escapant-se en solitari en l’última etapa tot i ser absorbida pel grup, però sent quarta a la general. El balanç ha sigut molt bo”, diu Güell.

La següent cursa de l’equip Massi-Tècnic tindrà lloc el diumenge 19 de març, en l’edició 24 del Trofeu Alfredo Binda – Comune di Cittiglio, de categoria World Tour, amb la qual participaran ciclistes que també han estat a Extremadura, com Nerlo, Lejeune, Myriam Núñez o Zsankó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)