Futbol sala

L’Industrias suma un punt important contra l’Inter (1-1) en un partit ajustat

Els colomencs trenquen un ratxa de tres derrotes seguides

L’Industrias ha sumat un punt important contra l’Inter, el sisè de la classificació, en un partit molt disputat i en el que els dos han merescut puntuar. El conjunt de Santa Coloma fa vuit jornades que no guanya, però ha trencat una ratxa de tres derrotes seguides.

Els colomencs han encaixat un gol en el minut 7 en una errada defensiva que ha aprofitat Martel. Poc a poc han millorat el seu joc i després de varies ocasions Khalid ha empatat a en el minut 14. L’Inter ha disposat d’un doble penal que ha enviat al pal i amb l’1-1 s’ha arribat al descans.

La segona meitat s’ha iniciat amb ocasions de l’Industrias i un xut al pal d’Álvarez. En el minut 28 el jugador de l’Inter Gómez ha vist la targeta vermella i els colomencs han tingut dos minuts de superioritat amb un home més, però no han pogut marcar tot i tenir ocasions. Els dos equips han buscat el gol de la victòria i a quatre minuts del final Khalid ha enviat una altre rematada al pal. L’Inter ha atacat de cinc en els dos últims minuts, i el porter local Borja ha fet bones aturades i ha mantingut l’empat.