Atletisme

Raquel González, millor atleta espanyola del 2022

La mataronina va ser subcampiona europea de 35 km marxa i cinquena en el mundial d’Oregon

La mataronina Raquel González (FC Barcelona), subcampiona europea de 35 km marxa i cinquena en el mundial d’Oregon, ha estat escollida millor atleta del 2022 en la Gala de l’atletisme espanyol que es va fer ahir al vespre a Madrid. “S’ha de tenir molt clar el compromís. L’esport no son matemàtiques i per això s’ha de continuar persistint en què arribin els resultats. Als joves els dic que una samarreta o un mòbil potser es poden comprar, però una medalla no té preu. Aquest premi és molt especial. El camí no ha estat fàcil”, va comentar la marxadora maresmenca, de 32 anys, a l’hora de recollir premi. Entre els homes, el millor atleta ha estat el murcià Mariano García, campió del món de 800 m en pista coberta i europeu a l’aire lliure.

Per part catalana, també van ser guardonats Sara Gallego, com a millor sub23 i que també va ser finalista absoluta, Óscar Martínez, millor sub20, i Sofia Santacreu, millor de la generació atletisme. En la trobada també hi va haver un reconeixement per als atletes que havien batut algun rècord d’Espanya. En aquest apartat van ser premiades: Laura Redondo (martell), Sara Gallego (400 m tanques), Esther Guerrero (milla en pista coberta), Maria Vicente (pentatló) i Marta Galimany (marató). La Federació Catalana d’Atletisme va ser reconeguda per vuitena vegada consecutiva, des que es va instaurar aquest guardó, com a millor federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)