Tennis

Badosa s’estrena a Miami amb una treballada victòria contra Siegemund

L’empordanesa s’imposa per 7-6 (2), 4-6 i 6-2 en gairebé tres hores

Paula Badosa s’ha estrenat al Masters 1000 de Miami amb una treballada victòria de tres sets i gairebé tres hores contra l’alemanya Laura Siegemund. L’empordanesa (21) ha derrotat per 7-6 (2), 4-6 i 6-2 a la 114 del rànquing WTA i ha passat a la tercera eliminatòria. En el primer set Paula Badosa s’ha avançat amb un 3-0 després de dos breaks, però l’alemanya s’ha refet, ha anivellat el partit i ha forçat el tie-break, que s’ha emportat l’empordanesa. Laura Siegemund ha deixat la pista per anar al servei i quan ha tornat s’ha avançat amb un 3-0 després de trencar dues vegades el servei de Paula Badosa. L’alemanya s’ha mantingut per davant fins guanyat el set i anivellat el partit.

El tercer set s’ha iniciat amb un altre 3-0 per Paula Badosa i l’alemanya ha demanat temps mèdic, i ha abandonat la pista per ser atesa. L’empordanesa ha passat el temps pilotejant amb un aplegapilotes fins que ha tornat la seva rival. L’aturada no ha afectat a Paula Badosa, que ha continuat dominant i s’ha emportat la victòria en 2h51. La seva propera rival sortirà del partit entre la kazakh Elena Rybakina (10) i la russa Anna Kalinskaya que es jugarà aquesta matinada.

La número 1 mundial i primera favorita, Iga Swiatek s’ha retirat de la competició per una lesió a les costelles. La polonesa ha lamentat haver de retirar-se, ha dit que necessita una pausa i ha explicat: “Després de Doha lluitava amb una forta infecció. Vaig poder competir, però la forta tos em va provocar una lesió a les costelles”. Iga Swiatek ha explicat que se sent molt incòmoda, amb molt dolor i no pot competir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)