Tennis taula

L’Asisa Borges Vall jugarà la final de la copa masculina contra el Priego

El conjunt de les Garrigues ha derrotat per 3-0 el Visit Pontevedra en la semifinal

L’Asisa Borges Vall s’ha classificat per la final de la copa masculina, la prova per equips del campionat d’Espanya, i demà (10 h) lluitarà pel títol contra el Prioego andalus.El conjunt de les Garrigues format per Victor Brodd, Marc Duran, Alberto Lillo i Joan Masip ha derrotat en la semifinal per un clar 3-0 al Visit Pontevedra. Ho ha tingut molt més complicat en els quarts de final, ja que només ha pogut superar per un ajustat 3-2 l’Universidad de Burgos. El Priego, el seu rival en la final ha superat en la semifinal el Leka Enea pel mateix resultat de 3-0.

En els quarts de final ha quedat eliminat el CER Robin Hat Prico L’Escala al perdre per un clar 3-0 contra el Leka Enea.

En la copa femenina el Girbau Vic i el Miró Ganxets Reus han quedat eliminats en els quarts de final. El conjunt osonenc ha perdut per 3-2 contra el Priego i l’equip reusenc ha estat derrotat per 3-0 per l’Hujase Jaén, el conjunt amfitrió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)