El Granollers ensopega contra el Blendio Sinfín (34-30)

El Fraikin BM Granollers ha ensopegat contra el Blendio Sinfín (34-30) en un partit en què ha anat a remolc del seu rival des del minut 12. És la quarta derrota consecutiva del conjunt vallesà en quatre competicions i que evidencia que arriba molt just de forces en aquest punt de la temporada. En els moments més delicats ha aparegut el braç d’Antonio García, autor de 8 gols, però aquest cop no ha estat suficient. “Estem trinxadíssims. Estem morts. Hem fallat ocasions molt clares de llançament. Ens ha costat molt entrar en partit. Quan hem pujat la defensa hem empatat, però quan havíem de decidir doncs hem fallat”, ha resumit el tècnic Antonio Rama als micròfons de Ràdio Granollers. El conjunt vallesà encaixa la cinquena derrota a la Lliga Asobal, però mantindrà el segon lloc perquè manté 4 punts de renda respecte el seus perseguidors.

Després d’un primer tram de partit anivellat, l’equip vallesà s’ha encallat davant la intensa defensa local. Ha estat 9 minuts sense veure porteria i el Sinfín ho ha aprofitat per obrir forat i arribar al descans amb 4 gols de renda (18-14). Als 25 minuts, el Granollers s’havia quedat sense Joan Amigó, que ha rebut la vermella directa després d’una acció amb Stjepan Jozinovic, que ha caigut malament i s’ha lesionat el turmell.

L’equip vallesà no acabava de canviar el rumb del partit en el primer terç de la segona meitat (24-19). A més, els números a la porteria afavorien clarament al bàndol local, amb Ernesto Sánchez (14 aturades) superant el 31% d’encert. Antonio Rama ha demanat temps mort i ha apostat per la defensa 5-1. Rangel Luan ha començat a aparèixer sota els pals i ha activat l’atac granollerí. Un parcial de 0-4, rubricat per David Roca, ha restablert l’equilibri (27-27). Encara restaven 10 minuts per consumar la remuntada. Després d’una fase d’intercanvi de gols, el Sinfín ha tornat a fer un pas endavant i les aturades d’Ernesto Sánchez han acabat decidint.