Tennis

Alcaraz avança als vuitens de Miami i se cita amb Paul

El número 1 del món ha superat per 6-0 i 7-6 (5) al serbi Dusan Lajovic

Carlos Alcaraz (1) continua amb bon pas en el seu camí per a revalidar el títol al Màsters 1000 de Miami després d’imposar-se a Dusan Lajovic per 6-0 i 7-6 (5). El murcià ha començat imparable el torneig que va guanyar l’any passat, sense cedir cap set i fent un 6-0 en cadascun dels dos partits que ha disputat fins ara.

Tot i començar per davant amb un incontestable 6-0, les coses han estat completament diferents en el segon set, ja que el serbi s’ha animat amb la reacció del públic, posant contra les cordes al tennista espanyol. Així i tot, Alcaraz s’ha sobreposat i ha rematat l’enfrontament amb el tie-break amb un 7-6.

A la següent ronda, el murcià se citarà amb Tommy Paul, que ha superat a Alejandro Davidovich per 6-3 i 7-5. El nord-americà viu un gran moment de forma, després de ser semifinalista a l’Open d’Austràlia i finalista a Acapulco, i porta una ratxa de dotze victòries consecutives contra rivals espanyols. A més, va guanyar l’únic precedent contra Alcaraz, l’any passat a Mont-real.

En la resta del quadre, la gran sorpresa ha estat la derrota d’un dels grans favorits, el noruec Casper Ruud (3), per 6-3, 4-6 i 4-6 davant el neerlandès Botic van de Zandschulp en unes tres hores i s’enfrontarà amb el rus Emil Ruusuvuori.

De la resta dels favorits, no hi ha gaires sorpreses. Jannik Sinner (10), que s’ha imposat 6-3 i 6-4 al búlgar Grigor Dimitrov, Taylor Fritz (9) ha superat amb autoritat el canadenc Denis Shapovalov per un doble 6-4, Holger Rune (7), que ha vençut per 6-4 i 6-2 l’argentí Diego Schwartzman. Qui menys problemes han tingut són Andrey Rublev (6) i Daniïl Medvédev (4), que ha superat per 1-6 i 2-6 al serbi Miomir Kecmanovic i Roberto Carballès, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)